Beoordelingen van Happie Sushi Almelo

Recente recensies van Happie Sushi Almelo

5 sterren na 94 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten erg tevreden

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi in town!! Super vers!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur wachten op een kleine bestelling vind ik echt heel lang. 18.25 bestelling geplaatst, verwachte bezorgtijd 19.55 en het werd om 20.20 bezorgd (nadat ik gebeld heb). De bezorger was erg vriendelijk en bood zijn excuses aan terwijl hij er natuurlijks niks aan kon doen.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorgtijd klopt.. Vriendelijke bezorgers

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is van prima kwaliteit. Bezorger was een half uur later dan afgesproken, jammer van de indruk die dat geeft bij een eerste klantervaring. Transactiekosten voor iDeal (dus daarom contant aan de deur betaald, geeft gedoe) en ongevraagd kosten voor bezorging en een tasje gefactureerd... daarentegen ook ongevraagd 5% korting, wat dat weer compenseert.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, vooral de fried roll, een aanrader! Voldoende soya sauce en wasabi in overvloed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Goede kwaliteit. Zal jullie aanraden bij anderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteitverhouding. Ookzaterdagavond binnen 45 minuten bezorgd, de garnalen waren nog lekker warm. Top!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super voor elkaar! Heerlijke sushi en de service is ook top. Wij zijn fan :)

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er mooi uit, het was super vers en het smaakte heerlijk. We hebben er van genoten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet wow! Beetje paperig rijst Cirpsy chicken slaat nergens op blubberige kip in de sushi het enige crispy was de gebakenuitjes Mini nigiris Verder is de sushi OK!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens ons was er een andere kok Fried chicken was sompig hele andere smaak Handrol tonijn was met tonijn salada ofzo Chrispy chicken was ook anders dan de vorige keren En het werd 15 minuten later bezorgd Terwijl de vorige keer minimaal 20min. eerder

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is zeker goed!. Bezorging was minder, geschatte tijd was 1,5u. Werd gebeld dat nog 10 minuten langer duurde, uiteindelijk 2u gewacht voor een vrij kleine bestelling..

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

16.00 besteld 17.00 uur opgehaald een sushibox van 64 stuks. Nette presentatie , goed verpakt en de sushi was gewoon goed en vers. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en bezorging waren uitstekend en ook het telefoontje dat het een kwartier later werd was erg goed en werd op prijs gesteld. Helaas werd dat kwartiertje 45 minuten. Er werd excuus gemaakt en aanvaard maar al met al duurde het erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon weer geweldig!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon weer geweldig!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een uur later dan gepland dit was erg jammer. Misschien niet meer aannemen dan kan! De sushi was verder heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en de kwaliteit van de sushi was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten voor een goede prijs!!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorgtijd, zelfs op zaterdag. Altijd vriendelijke bezorgers

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk alleen de bezorging was bijna 3 kwartier te laat.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch verse sushi voor een goede prijs! Echt heerlijk!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2 x besteld en ieder keer veel te laat bezorgd, kwaliteit van de sushi is goed, een tip... niet bellen dat de bestelling er aan komt

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker 😋 en was netjes op tijd klaar.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Op tijd geleverd en het smaakt heerlijk. Bedankt !

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegetarisch sushi menu gehad, ik had als extra gember groot erbij besteld, deze zat er niet bij, maar daarom geen slechte beoordeling, vergissen is menselijk en de sushi was overheerlijk, kom zeker terug !!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als normaal Weer super😋

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker. Vooral de sushirijst is ongelooflijk goed.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi 😁👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker👍 Bezorging matig. 19.35 uur besteld 21.15 bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers Smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi , en altijd ruim op tijd thuis bezorgd dan de aangegeven tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker !

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb het idee dat het via thuisbezorgd sneller ging. Daar klopte de indicatie tijd meer nu was het meer dan 1 uur. Indicatie tijd was 19.11 besteld om 18.07.. en bezorging was over half 8 ergens :(

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Alleen de sushi in de box van 32 stuks was wat kleiner dan verwacht, maar voor die prijs kon het eigenlijk ook niet anders. Ook ontbrak een deel van de bestelling (de extra bestelde gember, teriyaki saus en soja saus).

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker!!!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi perfecte prijs

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!!!!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 🍣 fijne hardwerkende mensen!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service goede kwaliteit en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker Dit keer wel wat langer moeten wachten Maar kreeg netjes telefoontje dat het wat vertraagd was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en redelijke prijs. Als je van Sushi houd is dit een aanrader. Veel keuze en heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goede sushi. Dat wordt vaker bestellen.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Smakelijk gegeten. Ik zal vaker bestellen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

F*cking goed. Ik zie in de recensies dat de wachttijd lang kan zijn, ik denk dat dat vooral komt omdat Happie Sushi zo geliefd is. 10/10 would order again.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een haal uur voor gepland (zo snel mogelijk), heel fijn! Dit is de lekkerste sushi die ik gehad heb in vergelijking met alle restauranten die sushi verkopen in Kampen, Zwolle en Almelo. Super goed! Ook meer dan genoeg soysauce en wasabi. Misschien gember bij doen? Prijzen zijn meer dan fair!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Zal het zeker aanraden.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel keuze en heerlijk vers. Ruim aan wasabi en soja meegekregen.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker.. zou het iedereen aanraden! Wij gaan zeker vaker wat halen/bestellen. Bestellen online ging makkelijk en snel! Top !

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi! Je krijgt veel voor de prijs, en het is heel fijn dat ze ook thuis bezorgen. De sushi was er veel eerder dan verwacht

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed Moet wel zeggen dat ze vorige keer meer gevuld waren met avocado en minder met rijst

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was bijna een uur te laat, wel tussendoor een keer gebeld om aan ye geven dat het later werd. Bij bezorging ook excuus en extra rol!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere sushi. Supervers. Lange bezorgtijd. Zou eerst 1,5 uur zijn. Werd uiteindelijk 2 uur. Wel netjes gebeld dat het wat later zou worden. Ondanks dat zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Alleen kregen we krab ipv zalm die we besteld hadden.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi te klef, de rijst was niet goed gekookt.Jullie kunnen meer doen met kruiden om de sushi wat pittiger te maken.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en een goede kwaliteit verhouding!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer bij Happie Sushi besteld. Ziet er perfect uit en smaakt heerlijk.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, bezorgd door een supervriendelijke jongeman. En ruim voor de aangegeven bezorgtijd. Top dus, ga zeker vaker beztellen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd geleverd, zag er zeer mooi uit en was verrukkelijk!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor prima prijs! Absolute aanrader!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed op smaak Snel geleverd Ik misde wel een gedeelte van de bestelling

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben voor het eerst bij Happie Sushi besteld, was lekker ! jammer genoeg geen foto's op de site om te kijken en weinig wasabi en sojasaus bij geleverd. We gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

+smaakt goed +netjes op tijd klaar. -uitgebreider bezorggebied

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel aangenaam verrast door de goede kwaliteit maar nog meer door de service. We hadden best een grote bestelling en haast en ze hebben daarvoor onze bon eerder gemaakt, topservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde artikelen top kwaliteit. Smaken sushi anders dan normaal. Zelfs de warme hapjes waren nog warm. Een absolute topper gehad en nog niet eerder gezien " FRIED ROLL" we hadden de variant kip Teryakie. Klein aandachtspunt; we hadden cola zero besteld maar kregen gewone cola. Verder een TOP TENT en aanwinst voor Almelo.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi , op tijd bezorgd . Genoeg wasabi en soja. Wij hadden de family xl box . Het enige nadeel wat wij allemaal vonden was dat er heel veel hetzelfde inzat . Te weinig variatie .

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, aanrader! Tevens een snelle en goede bezorging! Alleen heb ik 2 stuks te weinig ontvangen van de deluxe maki. 6 stuks ontvangen, terwijl op de website wordt aangegeven dat maki per 8 stuks gaan. Ook de € 0,10 voor een plastic tas terwijl het in een papieren zak komt, vind ik zelf niet kloppen en een beetje vreemd. Ik wilde nog contact opnemen over mijn bestelling, maar er is geen telefoonnummer en e-mailadres beschikbaar/zichtbaar. Goed punt om dit wellicht toe te voegen aan jullie website of een facebook pagina aan te maken, zodat mensen jullie kunnen bereiken.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi. Voldoende sojasaus en wasabi meegeleverd. De bestelling was keurig op tijd en het is super dat je er op dinsdag (als enige bezorgservice) sushi kunt bestellen.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen wasabi of sojasaus terwijl dat via thuisbezorgd er wel bij zat :(

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld! Echt top! Op de site kon ik niet van alles foto’s zien dat had ik handig gevonden.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt erg lekker, dat wel, alleen wel jammer dat je een box besteld met 38 stuks en er dan maar 34 inzitten en dat je moet betalen voor een plastic tasje terwijl het in een papieren tasje zit....

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij toeval ontdekt door het bord wat buiten stond sushi was heerlijk en personeel aardig ga er zeker vaker heen

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne smaak, prettig afgeleverd.