Avaliações de Happie Sushi Almelo Almelo

Avaliações recentes

5.0
Denise
20 junho 2024
Geraldine
18 junho 2024

De sushi was heerlijk!!!

Inge
18 junho 2024

Wij hebben op dinsdagmiddag heerlijk, echt heerlijke verse Sushi kunnen eten omdat deze hele vriendelijke man voor ons een uitzondering wilde maken om op dinsdagmiddag afhaal mogelijk te maken. Zijn vrije dag! Dus heerlijke Sushi en een top service. Nogmaals bedankt

Tamas Harmati
18 junho 2024

Perfecte smaken.♥️♥️♥️.

Heerlijk
15 junho 2024

Heerlijk gegeten met ons vieren top kwaliteit en echt vers

Simon
13 junho 2024

Niets verbeteren. Het is helemaal ok zo.

Els
9 junho 2024
Lia velthuyzen
9 junho 2024

Super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kizil
7 junho 2024
Denise
7 junho 2024
Stef
5 junho 2024
Monique
3 junho 2024

Ik heb bijna 2uur op mijn bestelling gewacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michelle
2 junho 2024

Echt heerlijke sushi

Kamila
2 junho 2024

Altijd lekker! Het lekkerste sushi in Almelo ☺️

.
1 junho 2024

De bestelling was binnen 20 minuten bezorgd. Hele aardige en nette bezorger. Het eten was ook erg goed en nog warm. Erg tevreden zoals altijd!

Smit
31 maio 2024

Altijd lekker. Snel bezorgd

Ter braak
31 maio 2024
Schokker
27 maio 2024

Bezorgen was op tijd , perfect . De sushi crunchbox gewoon volgepropt, zager niet uit. De softshells waren nat van de saus. De yakitori zat een bijsmaak aan De gefrituurde zalmrol die was goed. Dus deze keer was het NIET goed !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjen
25 maio 2024

T was weer erg lekker

R
23 maio 2024
Marloes Groote
22 maio 2024

Super lekker zoals altijd! :) werd erg snel bezorgd.. top!!

Erwin
19 maio 2024

👍

Ter braak
17 maio 2024

Bedankt dat de klacht zo goed is opgepakt! Wordt erg gewaardeerd!!

Denise
16 maio 2024

De sushi hier is eigenlijk altijd wel heel lekker, maar vandaag was het uitzonderlijk goed. 🤩

Jan
11 maio 2024

Weer erg lekker! Top!

Ter braak
10 maio 2024

Zoals altijd goed. Maar wat me erg tegenviel is dat het zeewier bakje klein was en ook niet vol. Betaal hier bijna 4 euro voor. Ook vond ik dat de zalm niet overal overheen zat. Bij 1 zelf bijna niets. Wat ik erg slecht vind Mvg m ter braak

Denise
9 maio 2024
Lex Freriks
9 maio 2024

Helemaal positief, zag er goed uit, correcte bezorging!

Melek kizil
4 maio 2024
Mark
1 maio 2024

‘s ochtends online bestelling geplaatst voor 18:30. Kwamen ze een uur te laat, net als de keer de voor.

M kizil
27 abril 2024
Lieke
26 abril 2024

Super lekkere sushi, echt een aanrader om hier te bestellen!

MJ
21 abril 2024

Personeel was niet echt vriendelijk. Ik melde me bij balie voor afhalen, werd alleen maar met hoofdbeweging door bezorger naar meisje verwezen. Deze gaf vervolgens sushi aan mij maar was meer beziget collega dan met mij

zwijnenberg
18 abril 2024

snelle bezorging en heerlijke sushi

.
15 abril 2024
Sebas
14 abril 2024

Het eten is prima maar drie uur wachten na de bestelling duurt echt te lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carmen
14 abril 2024

Smaakt veelal hetzelfde. Kreeg ook soorten die ik niet besteld had. Bezorging duurde drie uur. Prima, maar niet echt enthousiast over de smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ch buijs
14 abril 2024
Karin
13 abril 2024

Het was lekker. Wij hebben genoten.

Daphne
3 abril 2024

Lekker gegeten, alleen krijg je wel erg weinig garnaal/kip op de pokebowls voor wat je betaald..

Denise
2 abril 2024
Nijhoff
2 abril 2024
Heijink
1 abril 2024
Angelique
29 março 2024

Heeeeeerlijk!!

L
26 março 2024

Het was allemaal super vers en lekker! Wij zijn weer erg tevreden.

Thijs
25 março 2024

Me favorite sushi plek in Almelo! Altijd lekker en levering komt netjes optijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meussen
23 março 2024

We hebben weer genoten!

Anoniem
22 março 2024

Lekker vers. Goede prijs/kwaliteit /hoeveelheid. Vriendelijk personeel. Altijd op tijd klaar.

Plieger
18 março 2024

Goede sushi en perfect op tijd bezorgd

.
16 março 2024
Tim
16 março 2024
Denise
12 março 2024
Yara
10 março 2024
Carolien
10 março 2024
Denise
6 março 2024
Irma Meijer
5 março 2024

Ik had pokebowl 8 besteld. Maar kreeg 12. Beetje jammer maar smaakte prima.

Hendri
4 março 2024

Lekkere sushi , snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
3 março 2024
William Born
3 março 2024
Marjolein
1 março 2024

Aangegeven bezorgtijd lag een half uur voor de werkelijke bezorgtijd. Om 18.20u besteld (zo spoedig mogelijk bezorgen) en pas om 20.10u in huis.

Denise
27 fevereiro 2024
Henny Rikhof
26 fevereiro 2024
Loes
26 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten, en goede service nadat het de vorige keer mis is gegaan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
25 fevereiro 2024
Kim
24 fevereiro 2024

Top, na een foutje een snelle herstelling. Weer heerlijk gegeten!

Olav
24 fevereiro 2024

Snelle bezorging en dat op een zaterdagavond. En zoals altijd lekkere sushi. De crispy box is altijd goed.

Angelique Damhuis
20 fevereiro 2024

Hartelijk dank voor de heerlijke sushi. Fijn dat we gebeld werden dat de bezorging iets later werd.

Frederique
19 fevereiro 2024

Heerlijke sushi weer en top bezorging ook qua tijd🤗🤗

Barbara
18 fevereiro 2024

sushi van zeer goede kwaliteit

Irma
18 fevereiro 2024
Kim
14 fevereiro 2024

Was weer lekker

Maatje
12 fevereiro 2024

Heerlijk vers! Top!

M
12 fevereiro 2024
Denise
12 fevereiro 2024
Saskia de jong
11 fevereiro 2024

Bestelling lang op moeten en jammer dat de rijst erg koud was.. Normaal is het beetje lauw dat is een stuk beter dan koud. Verder kwam het netjes uit de verpakking plaats van een rommelige prutje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vera
11 fevereiro 2024
Michelle
11 fevereiro 2024

Heerlijk!

Lotte
10 fevereiro 2024

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd. Wij zijn gek op de sushi van Happie Sushi.

Denise
7 fevereiro 2024
Angelika
5 fevereiro 2024

Het eten was als altijd lekker, maar bezorging was een half uur later bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sushi lover
4 fevereiro 2024

Was wederom top dus 5 sterren verdiend

Saskia
2 fevereiro 2024
Alma
27 janeiro 2024

Lekker lekker ! Wij zijn happie

jojo
26 janeiro 2024

Altijd lekker

Denise
24 janeiro 2024
Nina
23 janeiro 2024

Eten was heerlijk! Wat warm moest zijn was ook nog warm geleverd.

Irene Wissink
22 janeiro 2024

De sushi is erg lekker maar wil je het als maaltijd gebruiken is het veel te duur dan ben je € 60,- kwijt voor 4 rollen wat dan Nog niet voldoende is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carmijn
21 janeiro 2024
Lia velthuyzen
19 janeiro 2024

Geweldig leuke chauffeur

Denise
15 janeiro 2024

Weer heerlijk gegeten. 👍🏻

Daphne
14 janeiro 2024
Paul
8 janeiro 2024

Heerlijke verse Sushi. De bezorger had zijn radio op stand onbenullig hard gezet en de hele buurt heeft gezien dat er iets bij ons werd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
7 janeiro 2024
M
7 janeiro 2024

Prima en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjolein
6 janeiro 2024

Alles prima de luxe! Bezorging was wat aan de kaste kant, maar de kwaliteit van de sushi maakt dat ruimschoots goed, want die was, zoals bij eerdere bestellingen, wederom supergoed!

Denise
5 janeiro 2024

Was weer heerlijk!

C
5 janeiro 2024

Rijst was niet plakkerig genoeg waardoor alles wat ik had besteld uit elkaar viel. Maki ( smaakte prima) maar er zat niet genoeg zeewier omheen waardoor het uit elkaar viel. Ook had ik de chrispi box besteld, (de smaak is prima) maar op 1 of andere manier is de box waar het in zit te klein of de rijst niet gaar genoeg omdat het uit elkaar valt als je het pakt. Dat is jammer.... De smaak was prima hoor!

Anoniem
4 janeiro 2024

Dit keer echt niet tevreden.. vergeleken met een half jaar terug had ik veel meer waar voor mijn geld, de boontjes zijn voor de helft verminderd in een kleiner bakje, de boxen word in een kleinere doos geleverd waardoor alles op mekaar word gedrukt en dus alles uit elkaar valt als je het wilt pakken..

MRitzema
3 janeiro 2024

Prima, zoals altijd

Denise
31 dezembro 2023